szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi app nemcsak arra szolgál, hogy töröljünk egy meggondolatlanul elküldött képet, hanem az eddigieknél sokkal élvezetesebbé teszi a chatelést.

Nemcsak chatelhetünk, de közben képeket is megoszthatunk ismerőseinkkel az Obscure nevű, Snapchat-szerű, ingyenes, androidos alkalmazással. A leghasznosabb szolgáltatása talán az, hogy akkor töröljük a képet a címzett telefonjáról, amikor csak akarjuk, ráadásul a képről nem lehet képernyőmentést készíteni.

©

Vannak persze más alkalmazások is, amelyekkel távolról, egy megadott időpontban törölhetünk, azonban ezeknél még a kép elküldése előtt be kell állítani a jellemzőket, az Obscure-nál viszont akár utólag, a kép elküldése után is dönthetünk a törlésről.

Mindemellett számos ügyes effekttel, interaktív szűrővel tuningolhatjuk fel az elküldésre szánt képeket, és például arra is van látványos lehetőség, hogy csak a kép egy részletét nézhesse meg a címzett.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Autóbalesetben súlyosan megsérült a szlovák házelnök

Autóbalesetben súlyosan megsérült a szlovák házelnök

Mikor teljesít jobban egy diák: ha az országa gazdag, vagy ha a családja?

Mikor teljesít jobban egy diák: ha az országa gazdag, vagy ha a családja?

Motorbalesetben 43 évesen meghalt Veréb Krisztián kajakozó

Motorbalesetben 43 évesen meghalt Veréb Krisztián kajakozó