szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy magyar fejlesztő Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető fotós alkalmazásával sokkal többet hozhatunk ki képeinkből, mint egy menő filterrel: hangulatosabbá is tehetjük őket saját hangunkkal vagy egy slágerrel, méghozzá gyorsan és egyszerűen.

Magyar Miklós remek munkát végzett a Feelit fejlesztésekor, de már maga az ötlet is nagyon tetszik nekünk: a megosztott fotókat zenével vagy hangfelvétellel lehet sokkal hangulatosabbá tenni. A mindezt lehetővé alkalmazás Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető, és ha nemzetközi szinten is felkapják, szerintünk óriási sikere lehet.

©

Ez azért is mondjuk, mert nagyon egyszerű használni. Az e-mailes vagy facebookos regisztráció után ki kell választani a galériából, hogy melyik képet szeretnénk használni, de az appon belül is el lehet készíteni a fotót. Ha ez megvan, akkor felvehetünk bármit – mondhatunk valamit, vagy csak rögzítjük a környezetünk hangjait –, de azt is lehet választani, hogy egy zene részletével tesszük a képet érdekesebbé. Itt is választhatunk a mobilunkra le/feltöltött számaink közül, iPhone-on pedig még az a lehetőség is megvan, hogy az iTunes-on elérhető zenékből válogassunk és azokból használjunk fel egy részletet.

Innen már ugyanúgy működik, mint az Instagram: a varázspálca ikont megérintve megjelenik néhány filter, amellyel még hatásosabbá lehet tenni a már hanggal felszerelt fotót, ha pedig kész vagyunk, szöveggel és hashtag használatával is megoszthatjuk a végeredményt, amelyet lájkolni és kommentálni is lehet. Aki hallani akarja a képhez választott zenét vagy hangfelvételt, minden fotónál meg kell nyomnia a lejátszás ikont. Sőt, akinek tetszik a zene és Spotify-t is használ, egy érintés után meghallgathatja a fotóhoz csatolt számot.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

 


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hiába Orbán kirohanása, Von der Leyen megbízik a kormány által bírált EU-biztosban

Hiába Orbán kirohanása, Von der Leyen megbízik a kormány által bírált EU-biztosban

Közel félmilliárd forintos bírságot kapott az Ékszer TV

Közel félmilliárd forintos bírságot kapott az Ékszer TV

Gyulai István atlétikai emlékversenyt rendeznek négy éven át, 3,2 milliárdért

Gyulai István atlétikai emlékversenyt rendeznek négy éven át, 3,2 milliárdért