szerző:
hvg.hu

Skandinávia vezető pénzügyi technológiai konferenciáján mutatta be a Cellum a legújabb mobilkereskedelmi megoldását. A Cellum OmniPay szolgáltatáscsomag segítségével a kis- és mikrovállalkozások is egyszerűen, alacsony költségek mellett vezethetnek be többféle, nem helyhez kötött elektronikus fizetési megoldást.

A megoldással a mikrovállalkozások is jelentős beruházási költségek nélkül, gyorsan, egyszerűen és kedvező tranzakciós költségek mellett juthatnak biztonságos, nem helyhez kötött fizetési rendszerhez. A vásárlók pedig kényelmesen, többletköltségek nélkül fizethetnek, akár kártyájukat, akár mobiltárcájukat használják.

Aki a fizikai bankkártyás fizetési lehetőség bevezetése mellett dönt, a Cellum mobilalkalmazása mellé egy mobil POS terminált, vagyis hordozható kártyaleolvasót kap. A fejlesztőcég megoldásával az olyan tranzakciókra is lehetőség van, amelyeknél nincs szükség a bankkártya jelenlétére: ekkor egy virtuális mobilterminálból maga a kereskedő indíthatja el a tranzakciót, a vásárló pedig egy, a Cellum által fejlesztett mobiltárca (pl. OTPay, MasterCard Mobile) segítségével egyenlítheti ki a számlát. A szolgáltatás a Cellum Plug and Pay technológiát használó kereskedői alkalmazásokkal is működik, és igény esetén a hűségprogramokat, kuponakciókat és ajándékkártyákat is kezeli.

A szolgáltatáshoz a kereskedők belépési díj nélkül csatlakozhatnak majd, és kizárólag a tranzakciós díjakat, illetve a mobil POS alacsony havi üzemeltetési költségét kell fizetniük. A részletes kereskedői dokumentáció, az integrációs segédlet és az ügyféltámogatás mind a szolgáltatás részei, így azt a vállalkozások akár maguk, vagy e-commerce szolgáltató partnerük segítségével gyorsan saját rendszereikhez illeszthetik. A platformhoz tartozó online felületen pedig a tranzakciók figyelemmel kísérhetők.

A Cellum OmniPayt a cégcsoport az év második felétől vezeti be a piacra, a teszteket a kiválasztott kereskedőknél a második negyedévben végzik.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Engedélyezhetik a paksi atomerőmű légterébe való berepülést

Engedélyezhetik a paksi atomerőmű légterébe való berepülést

Továbbra is kifogásolt a levegő minősége majd' az összes nagyvárosban

Továbbra is kifogásolt a levegő minősége majd' az összes nagyvárosban

Videó: a kanyarodó kamion az oldalára borulva zuhant a személyautók közé

Videó: a kanyarodó kamion az oldalára borulva zuhant a személyautók közé

Szed étrendkiegészítőt? Mutatjuk, milyet kellene

Szed étrendkiegészítőt? Mutatjuk, milyet kellene

Bombameglepetés: a Felcsút megverte a Ferencvárost a bajnokságban

Bombameglepetés: a Felcsút megverte a Ferencvárost a bajnokságban

Szombat hajnalban elindultunk a Merkúrhoz

Szombat hajnalban elindultunk a Merkúrhoz