szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A futurisztikus környezetet és izgalmat kínáló FOTONICA tavaly az iPhone-osok nagy kedvence volt. A játék most már Androidra is letölthető.

A FOTONICA 0,99 euróért iPhone-ra és iPadre már korábban is letölthető volt, és nagy sikert aratott, többek között az App Store szerkesztői is 2014 legjobb játékai közé válogatták. Van egy jó hírünk: az igen futurisztikus hangulatú alkalmazást 299 forint ellenében most már Androidra is le lehet tölteni.

©

A játékban egy robotot irányítunk, de a testét nem látjuk, csak a kezét. Vele kell futni az ujjunk képernyőn tartásával, ha pedig elfogy előttünk az út, az ujjunk elengedésével ugrani, majd újra az ujjunk lenyomásával - vagy le nem nyomásával - a megfelelően időzíteni az érkezést, hogy minél nagyobb lendületet kapjunk és minél tovább jussunk. A piros karikákat érdemes felszedni, mert plusz sebességet és pontokat kínálnak.

A megtett távolság és az átlag sebesség alapján pontokat kapunk, egy adott mennyiség elérésekor pedig véget ér a pálya és egy újat fedezhetünk fel, a játék hangulatához illő elektronikus zene kíséretében.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
700 kilométeres dugó alakult ki Párizs körül – videó

700 kilométeres dugó alakult ki Párizs körül – videó

Nyissa meg a YouTube-ot a mobilján, öt új funkciót is talál benne

Nyissa meg a YouTube-ot a mobilján, öt új funkciót is talál benne

Ön milyen Nagykörutat szeretne? Az önkormányzat online kérdőívén elmondhatja

Ön milyen Nagykörutat szeretne? Az önkormányzat online kérdőívén elmondhatja