szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az eddiginél jóval sokoldalúbbá válik a Skype a telefonján. Mindegyik platformon van valami újdonság.

A Skype egy sor új jellemzővel frissítette telefonos appjait, hogy szórakoztatóbbá tegye a chatelést.

Az androidos telefonok például egy új, buborék-stílusú elrendezést kapnak, amely hasonlít ahhoz, mint ami az iOS platformon vagy az asztali gépeken látható. De nemcsak a kinézet javult, hanem az is, ahogyan chatelhetünk: új, vicces hangulatjelek érkeznek ugyanis a Skype-ba, sőt ha csak egy hangulatjelet küldenénk, akkor annak nagy, animált változatát is küldhetjük.

©

A jövőben könnyebb lesz csatlakozni egy aktív csevegéshez, megszűnt ugyanis a csevegések automatikus görgetése az új üzenetek beérkezésekor. Ha kijelentkezünk, majd vissza, akkor újra meg kell adni a felhasználónevet és a jelszót, a csoportos beszélgetéseknél pedig megtekinthetők és változtathatók az avatarok.

Az iPhone-os Skype is frissült, az 5.12 verziószám alatt további nyelveket támogat, s ami jó nekünk ebben a hírben az az, hogy a nyelvek között a magyar is szerepel.

Az pedig mind az androidosoknak, mind az iPhone-osoknak, mind a Windows Phone-t használóknak jól jöhet, hogy a Qik üzenetküldő is megújult. A Skype Qik használók nyolc új effekttel (köztük tükrözés, röntgen, Minecraft vagyis pixelezés) tehetik viccesebbé a videók készítését.

©

Az androidos Skype 5.3 már elérhető a Google Playben, a Qik 1.5 is valamennyi alkalmazás-áruházban (AndroidiOS, Windows Phone),  a Skype 5.12 pedig a jövő héten jelenik meg az App Store-ban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Trump is jóváhagyta, Biden átveheti az elnökséget

Trump is jóváhagyta, Biden átveheti az elnökséget

34 millió migránst kellene Európának integrálnia

34 millió migránst kellene Európának integrálnia

Az Index új társtulajdonosa szerint „a függetlenség kérdése szubjektív”

Az Index új társtulajdonosa szerint „a függetlenség kérdése szubjektív”