szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mit szólna, ha bekerülne egy sötét labirintusba, ahol csak a visszaverődő hangokból tudna tájékozódni, ráadásul halálosztó lényeket kellene átvernie? Ugye ijesztően hangzik? Ezzel az Androidra és iPhone-ra is letölthető játékkal megkapja az élményt.

Olykor ügyesnek, olykor gyorsnak, olykor pedig türelmesnek kell lenni az Echo Sound játékban, amely néha bizony igen ijesztő. A 80 pálya mindegyikében egy labirintusba kerülünk, ahol meg kell találni a kijáratot.

Ez nem olyan egyszerű, ugyanis teljes a sötétség, egyedül a falakról visszaverődő hangok jelentenek tájékozódási lehetőséget – épp ezért fül- vagy fejhallgatóval érdemes játszani –, amelyet fehér vonalak jelképeznek. A képernyőn az ujjunkat hosszan lenyomva csaphatunk zajt a tájékozódáshoz és érintéssel mehetünk előre abban az irányban, ahová tesszük az ujjunkat.

©

Ezután már bonyolódik a játék, ugyanis minden sárga részt érintenünk kell, hogy kinyíljon a sűrű fehér vonalakkal jelzett kijárat, ráadásul a piros vonalakkal jelzett, halálos lények figyelmét nem szabad magunkra szegeznünk. Ennek érdekében a közelükben a képernyő folyamatos nyomkodásával, halkan kell haladni.

Ha ez nem sikerül, akkor menekülni kell a labirintusban, ugyanis ha elér minket a piros vonal, ijesztő hangok közepette gyorsan meghalunk és újra kell próbálni a kijutást.

A játék Androidra 600 forintért, iPhone-ra és iPadre 1,99 euróért letölthető.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hont András: Többség törvényt bont

Hont András: Többség törvényt bont

Íme a republikánusok, akik Trump bukásáért és Biden győzelméért kampányolnak

Íme a republikánusok, akik Trump bukásáért és Biden győzelméért kampányolnak

Hadházy hiába kérdezte meg Müllertől, hogy hány koronavírusost ápolnak egyes kórházakban

Hadházy hiába kérdezte meg Müllertől, hogy hány koronavírusost ápolnak egyes kórházakban