szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha gondolt már arra, hogy milyen jó is lenne gyorsabban elérni kedvenc alkalmazásait, akkor nézze meg az alábbi megoldást.

Milyen jó is lenne, ha könnyen elérhető funkciógombok lennének a telefonunkon, és nem kellene átvergődni magunkat menüpontokon ahhoz, hogy elérjük kedvenc játékunkat vagy felhívjuk valamelyik szerettünket.

Éppen ilyen megoldást kínál androidos telefonokra/táblagépekre az Indiegogo-projektből kinőtt dimple.io: kettő vagy négy programozható funkciógombbal egészíti ki az eszközt. A telefonra ragasztható, NFC-alapú pótbillentyűkről van szó, valamennyihez olyan funkciót rendelünk, amilyet csak akarunk.

©

Egyetlen gomb lenyomásával készíthetünk fotókat, bekapcsolhatjuk az elemlámpát, vezérelhetjük a zenelejátszást, csak rajtunk múlik, mire tesszük alkalmassá a „pótbillentyűzetet”. Jelenleg mintegy 800 eszköz kompatibilis a dimple.io-val, sajnos a fémházas telefonok nem tartoznak ezek közé.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megtalálták a galaxis maradványait, ami összeütközött a Tejútrendszerrel

Megtalálták a galaxis maradványait, ami összeütközött a Tejútrendszerrel

Magyar is van Elena Ferrante kedvenc szerzői között

Magyar is van Elena Ferrante kedvenc szerzői között

Elindult a pedagógusok tesztelése, már találtak fertőzötteket

Elindult a pedagógusok tesztelése, már találtak fertőzötteket