szerző:
hvg.hu

Mindenki azt a zenei összeállítást tartja a legjobbnak, amelyet saját maga készít. Ezt tehetjük meg az alábbi oldalon elképesztő választékból merítve.

Egy fantasztikus online zenei közösséghez csatlakozhatunk a Playmoss oldalon, ahol saját zenei összeállításokat készíthetünk a YouTube, a Vimeo és a SoundCloud zenéiből válogatva.

Az oldalra fellépve belehallgathatunk mások lejátszólistáiba, majd amikor sajátot készítenénk, akkor csatlakoznunk kell (Join Us lehetőség) – ezt vagy Facebook-profilunkkal, vagy az e-mail címünk megadásával tehetjük meg.

©

A lejátszólista készítésének első lépéseiben nevet, leírást és tageket kell megadnunk (ezeket később bármikor megváltoztathatjuk), majd az „albumborítónkhoz” tölthetünk fel képet az oldalra. Itt adhatjuk meg azt is, hogy nyilvánossá tesszük-e az összeállítást, vagy inkább megtartjuk magunknak.

©

A nagyító ikonra kattintva keresgélhetünk a zenék közül, ezekkel tölthetjük fel a listánkat. A választék elképesztően nagy, szinte biztos, hogy meg fogjuk találni a kedvenceinket. Ha elkészültünk, már hallgathatjuk is az összeállítást, de persze ezt bármikor elérjük, amikor fellépünk az oldalra. Arra is van lehetőség, hogy véletlenszerűen kérjük a lejátszólistában szereplő számok megszólaltatását.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!