szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Amiben az androidos világ vitathatatlan előnyben van az iOS-essel szemben, az a fájlok egyszerű cseréje a mobilkészülék és a számítógép között. Az alábbi program viszont épp ezzel a képességgel ruházza fel iPhone-unkat, iPadünket.

Egyszerű fájlcserét ígér az iOS-es eszközök (iPhone, iPad, iPod) és számítógépünk között az iBrowse nevű ingyenes program, amelynek telepítőfájlja innen tölthető le.

Az exe állományra kattintva installálhatjuk, majd össze is köthetjük iOS-es készülékünket a PC-vel egy USB kábel segítségével. A freeware valamennyi iOS-verzióval elboldogul, még az iOS 8-tól sem jön zavarba.

A készülékek összekapcsolása után néhány másodpercet várnunk kell, majd a megjelenő ablakban iOS-es eszközünk nevét látjuk, illetve az iTunes Backup lehetőséget. Ha a csatlakoztatott eszközünkön tárolt állományokhoz szeretnénk hozzáférni, egyszerűen kattintsunk a készüléknévre, s ahogy azt már a fájlkezelőknél megszoktuk, kinyílik a mappaszerkezet.

©

Újabb három lehetőség jelenik meg, a Media, az Apps és a Backup Data. A Media alatt hozzáférhetünk médiafájljainkhoz, az Apps opció az appokkal kapcsolatos mappákat rejti, míg a harmadikkal backupjainkat érhetjük el, sőt friss háttérmentést is készíthetünk.

Ha eljutottunk a keresett állományhoz a jobb egérgombos menübe találjuk a kezelési lehetőségeket, itt dönthetünk az egyszerű átmásolásról is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyre nagyobb a káosz Észak-Írországban

Egyre nagyobb a káosz Észak-Írországban

Brad Pitt saját ruhakollekcióval állt elő

Brad Pitt saját ruhakollekcióval állt elő

Irán még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy akár az atomfegyvert is építhessen

Irán még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy akár az atomfegyvert is építhessen