szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alapvetően iPhone-okra vannak tervezve az itt látható gyönyörű háttérképek, de ezek a műholdfelvételek nyilván más mobilokon is jól mutatnak, ingyen pedig pláne érdemes kipróbálni.

A WLPPR oldalon gyönyörű műholdfelvétel részleteket lehet letölteni ingyen, méghozzá mobilok hátterére. A képek febontása az iPhone 5, iPhone 6 és iPhone 6 Plus telefonok képernyőire vannak optimalizálva, de a 640x1136, 750x1334 és 1242x2208 pixeles képek nyilván más mobilokon is jól mutatnak, így érdemes kísérletezni, ráadásul a képek alatt a három méret mellett az eredeti műholdkép linkje is elérhető.

©

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Millenium Falcon, avagy fapadossal az űrbe – Elon Musk életútja, 6.rész

A Millenium Falcon, avagy fapadossal az űrbe – Elon Musk életútja, 6.rész

Öt éve nem sikerült kármentesíteni az Illatos úti telepet

Öt éve nem sikerült kármentesíteni az Illatos úti telepet

„A legjobb sör ott van, ahová a papok járnak inni”

„A legjobb sör ott van, ahová a papok járnak inni”