szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezzel az alkalmazással bármilyen chatelést hamisíthat, amely úgy néz ki, mintha valakivel tényleg megtörtént volna a beszélgetés a WhatsAppon.

Egy hamisított chatelésnél érdekesebb átverést nehéz elképzelni mobiltelefonnal, a WhatsFake alkalmazás pedig lehetőséget is ad erre, hiszen minden úgy néz ki benne, mint a WhatsAppon. Az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető alkalmazásba lépve a jobb felső, új bejegyzést jelző ikont kell kiválasztani, majd beírni annak a nevét, aki a hamisított chatelésünk másik szereplője lesz, illetve csatolni a profilképét.

©

Még azt is meg lehet adni, hogy a WhatsApp melyik állapotát jelezze (a másik fél éppen ír, vagy fent van WhatsAppon, olvasta-e már az üzenetet, ha igen, mikor). Ha ezzel megvagyunk, csak el kell kezdeni írni a hamis beszélgetést, először a hamisított személy üzenetét, majd a sajátunkat, és így tovább. Utána annak mutatjuk meg az "üzenetváltást", akit meg szeretnénk tréfálni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megérkezett az első villamos Hódmezővásárhelyre, Lázár János már ki is próbálta

Megérkezett az első villamos Hódmezővásárhelyre, Lázár János már ki is próbálta

Lewis Hamilton is koronavírusos

Lewis Hamilton is koronavírusos

A világlapok címoldalain Szájer József botránya

A világlapok címoldalain Szájer József botránya