szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezzel a billentyűzet alkalmazással nem csak szöveggel, de GIF-ekkel, rajzokkal és szerkesztett idézetekkel válaszolhat chateléskor.

Az Androidra ingyen letölthető Kanvas Keyboard mindent tud, amit egy chatelésre szabott billentyűzettől elvárhatunk, ugyanis nem csak szövegeket lehet vele küldeni, hanem érdekesebb reakciókat is. Például a Giphy adatbázisát felhasználva a szolgáltatás ikonjára kattintva témák szerint válogatott GIF-eket kereshetünk, amelyek sokszor mindennél jobban kifejezik reakciónkat.

©

Az idézőjel ikonra kattintva az amerikai szlengből ismert rövidítések színes képeit lehet küldeni, a ceruza pedig a rajzolás lehetőségét szimbolizálja: kiválasztható a háttér, a ceruza vastagsága és színe, majd egy gyors rajzot készíthetünk és azt küldhetjük el válaszként - továbbra is anélkül, hogy másik alkalmazást használtunk volna az érdekesebb reakció elkészítésére.

A betű ikonnal ugyanígy hátteret választhatunk, majd különböző betűstílusokban színes idézeteket készíthetünk válaszként. Mindegyik lehetőségen belül két opció áll rendelkezésre: elküldjük az adott rajzot, GIF-et vagy felturbózott szöveg és/vagy kedvencnek jelöljük azt, hogy később könnyen ki tudjuk keresni és el tudjuk küldeni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szexuális fantáziái miatt támadják, Jennifer Lopez új filmjéből is kiesett Armie Hammer

Szexuális fantáziái miatt támadják, Jennifer Lopez új filmjéből is kiesett Armie Hammer

Közel 2,8 millió forintos pótdíjat fizetett egy bliccelő a BKK-nak tavaly

Közel 2,8 millió forintos pótdíjat fizetett egy bliccelő a BKK-nak tavaly

Négyen meghaltak egy balesetben Győrnél

Négyen meghaltak egy balesetben Győrnél