szerző:
Papós Tamás
Tetszett a cikk?

Ha csak néhány változtatást eszközölne, vagy üres mezőket töltene ki egy PDF-dokumentumban, esetleg aláírást illesztene be, ez az oldal komoly segítség.

Ingyenesen havonta tíz PDF-dokumentumot tölthetünk fel a Paperjet oldalára, ahol az alapvető eszközökkel szerkeszthetjük azokat. A főoldalon számítógépéről is kiválaszthatunk egy PDF-et, de – az online elérhető dokumentumok esetén – egy link beillesztése is elég hozzá.

©

Pár másodperc után meg is jelenik a PDF, felül pedig a lehetőségek. Különböző betűtípusokkal, mérettel és színben írhatunk a dokumentum bármelyik részére, csak egérrel ki kell választani a helyét. A ceruza ikonnal rajzot és aláírást is készíthetünk, de utóbbit a kép beillesztése funkcióval is meg lehet oldani, így egy szerződést is véglegesíteni lehet az oldalon.

Ha valamit elrontottunk, a radír ikon választásával javíthatunk, ha pedig kész vagyunk, a jobb felső dobozra kattintva kiválaszthatjuk a letöltés lehetőségét, de e-mailben is azonnal elküldhető a szerkesztett PDF.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!