szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Remek relaxációs hangok sorát kínálja ez az ingyenes alkalmazás, amelyeket lehet keverni is, illetve mi magunk is vehetünk fel vele olyan hangzásokat, amelyeket máskor is szeretnénk végtelenítve hallgatni.

Macskadorombolás, tengeri hullámzás, madárcsicsergés, nyári zápor, tábortűz pattogása – csak néhány hang azok közül, amelyekkel az Androidra, iPhone-ra és iPadre egyaránt ingyen letölthető White Noise alkalmazás rendelkezik. Ezeket a hangokat egyenként is lehet lejátszani végtelenítve, amikor szeretnénk relaxálni, de több hangot is keverhetünk.

©

A Plusz jelre kattintva újabb hangot vagy mixet választhatunk ki, de lehetőség van arra is, hogy felvegyünk valamit. Így például nyaraláskor a mikrofon segítségével olyan hangokat vehetünk fel, amelyek visszaadják a kirándulás hangulatát, és ezt később végtelenítve bárhol és bármikor élvezhetjük.

Androidon a hold ikonra, iPhone-on és iPaden pedig a Sleep feliratra kattintva beállíthatjuk, hogy a végtelenített relaxációs hangot halljuk, közben pedig a képernyő elsötétüljön és csak az időt mutassa.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lángosért állt sorba, betörték az NB1-es kézilabda edző orrát

Lángosért állt sorba, betörték az NB1-es kézilabda edző orrát

Napos időre számíthat ma, de várható eső

Napos időre számíthat ma, de várható eső

A Huawei-telefoncsipek napjai szó szerint meg vannak számlálva

A Huawei-telefoncsipek napjai szó szerint meg vannak számlálva