szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mostantól jelentősen megváltoztathatjuk levelezőrendszerünk küllemét, bizonyítva kreativitásunkat.

Úgy tűnik, a Gmail mögött álló fejlesztőcsapat számára igen fontos, hogy egyedi és szórakoztató legyen leveleink otthona. Éppen ezért a levelező lehetőségeit további témákkal és hangulatjelekkel bővítették.

A témák immár valóban széles választéka (több mint 100 új téma) lehetővé teszi az Inbox felöltöztetését, az otthoni és a munkahelyi fiók megkülönböztetését. Rengeteg nagyfelbontású fotó közül lehet válogatni – ezek jó részét a Google készítette. Ráadásul szerkesztőeszközöket is mellékelt hozzájuk, így tetszésünk szerint alakíthatjuk a képeket. A témákat (gmailes bejelentkezés után) ezen az oldalon nézheti meg és állíthatja be magának.

©

A hangulatjelek eddig is fontos kiegészítői voltak a Gmailnek, s most egy sor újabb jel érkezett melléjük, így tényleg minden helyzethez választhatunk megfelelő ikont.

©

A frissítés az elkövetkező napokban válik elérhetővé.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!