szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Vannak mondatok, idézetek és szövegek, amelyeket sűrűn használunk a mobilunkon, és itt nem csak a "Boldog születésnapot" napi bemásolására gondolunk. Ezeknek a leírására többé nem lesz gondunk, ez az ingyenes app ezért is komoly segítség, ráadásul bárhonnan könnyen elérhető a mobilon vagy tableten.

Akár facebookos üzenetek, akár munkahelyi e-mailek írásakor szoktunk sokszor előforduló szövegeket, részleteket, idézeteket felhasználni, az Androidra ingyen letölthető Clip Stack nagy segítség. Ha kijelöléssel és másolással vágólapra helyezünk egy szöveget, akkor el is menti az app. Később az alkalmazásban bármikor elérhetjük, kedvencként csillagozhatjuk, szerkeszthetjük, a jobb alsó sarokban látható ikonnal pedig újra vágólapra helyezhetjük a szöveget, hogy aztán könnyedén bemásoljuk.

©

A rovatunkban már korábban ajánlott Native Clipboradnál egyrészt átláthatóbb, másrészt pedig tényleg bármikor és bárhonnan elérhető a mobilon és tableten. Utóbbi pozitívumot a beállítások között a "Floating Bubble" bekapcsolásával érhetjük el. Ezt a funkciót azoknak ajánljuk, akik nagyon gyakran használják a korábbbi szövegek bemásolását, ugyanis ezzel a képernyőn állandóan látható lesz egy bárhova helyezhető zöld buborék, arra nyomva pedig azonnal megjelenik a vágólapra másolt szövegek listája.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kolbászba rejtett méreggel, csavarral, gyufával kínozza egy ismeretlen a kutyákat Pécelen

Kolbászba rejtett méreggel, csavarral, gyufával kínozza egy ismeretlen a kutyákat Pécelen

Újabb vidéki településen próbálkoznak a kulturális élet átszabásával

Újabb vidéki településen próbálkoznak a kulturális élet átszabásával

Piri Kati, holland EP-képviselő: Hollandul gondolkodom, magyarul érzek

Piri Kati, holland EP-képviselő: Hollandul gondolkodom, magyarul érzek