szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Akár irodai munka közbeni vagy meditatív háttérzenének is használhatók a különféle Windows-verziók bejelentkező hangjai, ha (nem) kicsit lelassítjuk őket.

A napokban ünnepelte 20. születésnapját a nagy klasszikus Windows 95. Ennek apropóján kiderült, hogy nem csak a kis, képes Windows-történelem érdekes, hanem az operációs rendszer bejelentkezéskor hallható hangja is tud az lenni. Elég csak alaposan lelassítani, mondjuk 4000 százalékkal. Daniel Jones ezt tette, a Windows 95-től egészen az XP-ig, mindegyik verzió emlékezetes hangjával. Alább a teljes lejátszólista, indulhat a munka/relaxálás.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A PayPal-maffia feje - Elon Musk életútja, 5. rész

A PayPal-maffia feje - Elon Musk életútja, 5. rész

Ezt hallgatnánk, ha ma kint lennénk a Szigeten – ötödik nap

Ezt hallgatnánk, ha ma kint lennénk a Szigeten – ötödik nap

Aligha létezik ennél szigorúbb lakókocsi, autó kombó

Aligha létezik ennél szigorúbb lakókocsi, autó kombó