szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy nálunk kevéssé ismert kínai cég elképesztő specifikációjú okostelefonnal jelenhet meg még ebben az évben.

A LeTV nevű kínai cég kevéssé ismert nálunk, annál inkább hazájában, elsősorban remek specifikációjú és ehhez képest kedvező áru telefonjai miatt. Ráadásul ez a gyártó sok újdonsággal megelőzte már a „nagyokat”, például az ő telefonjai az elsők voltak azok között, amelyeken USB-C csatlakozó volt.

Ha igazak a mostani híresztelések, akkor még az év vége előtt egy egészen elképesztő készülékkel rukkolhat ki a cég, a LeTV Max 2-vel – írta a GizmoChina, a mobile-dad értesüléseire hivatkozva. Az, hogy a telefonba Snapdragon 820-as chipkészlet kerül, ma már nem olyan nagy szó, annál inkább meglepő, hogy a telefonban 6 GB RAM lesz. (Egyébként az előd, a LeTV Max sem kispályás: 4 GB RAM és Snapdragon 810 van benne).

©

A 6 GB-nyi RAM-ot úgy éri el, hogy az új Samsung DRAM chipeket fogja használni: 4 x 1,5 GB. Ezek a DRAM modulok egyébként 30 százalékkal gyorsabbak és 20 százalékkal energiatakarékosabbak, mint azok a modulok, amelyeket a Galaxy S6 edge Plusban vagy például a OnePlusban használnak. A LeTV Max 2 kijelzője 5,7”-es lesz 2K Quad HD felbontással. A kijelző kerete egészen vékony lesz.

A készülék hátoldalára egy 23 MP-es kamera kerül a Sony új IMX 300 szenzorával. A képkészítő lehetőséget kínál majd 4K-s videók készítésére 24 fps-sel. A 6 GB-os telefon még ebben az évben megjelenhet, bár egyes források inkább a jövő év első negyedére valószínűsítik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tényleg belefér egy-egy pofon a nevelési folyamatba?

Tényleg belefér egy-egy pofon a nevelési folyamatba?

Húsz évre szóló megállapodást kötne az EU a fejlődő világgal – Magyarország még vétózhat

Húsz évre szóló megállapodást kötne az EU a fejlődő világgal – Magyarország még vétózhat

Oroszország kiutasított tíz amerikai diplomatát, és hazaküldte a nagykövetet

Oroszország kiutasított tíz amerikai diplomatát, és hazaküldte a nagykövetet