szerző:
hvg.hu

Némi változáson megy keresztül a Google Play: az androidos zene-, film- és alkalmazásboltban egy sokkal letisztultabb, modernebb felületettel találkozhatnak majd a felhasználók.

Kirill Grouchnikov, a Google felhasználói felületekért felelős mérnök a Google+ oldalán osztotta meg a leendő kinézetről készült képeket. A frissítés után két fő csoportba oszlik majd a tartalom: az Alkalmazások és Játékok, valamint a Szórakozás kategóriákba. Ezek fogják majd egybe a jelenlegi Játék, Filmek és TV, Zene, Könyvek, valamint Újságos menüpontokat.

©

A képek alapján mindkét menüpont további alkategóriákat tartalmaz, vagyis itt nézhetjük majd meg például a toplistákat is. A fejlesztők a lap tetején felszabaduló helyen arra az appra, filmre, vagy egyéb elemre fókuszálnak, amit már kiválasztottunk. Hogy a frissítést mikor kapja meg a Google Play, azt egyelőre nem lehet tudni, Grouchnikov azonban a #sooon, azaz a hamarosan hashtaggel látta el bejegyzését, vagyis minden bizonnyal nem kell már sokat várni rá.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!