szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kormány "Mi a hülyeség?" néven és hasonló webcímmel tervezte elindítani azt a weboldalt, melyen a bürokrácia túladminisztrált folyamatainak megtalálásához várják majd az ötleteket. Egy ellenzéki politikus azonban a bejelentés után azonnal lecsapott a vonatkozó weboldal domainjére.

Az Együtt politikusa, Juhász Péter rögtön a Kósa Lajos által tartott sajtótájékoztatót követően lépett, és saját magának beregisztrálta "miahulyeseg.hu" címet, megelőzve a kormányt – számolt be a DomainABC.

Juhász Péter a Facebook-oldalán a domain megrendelését igazoló képernyőképet az alábbi szöveggel adta közre: "Kósa elmondta, hogy szeretne egy Mi a hülyeség? címet viselő internetes felületet létrehozni. Az első bejegyzés ez lenne rajta: A legnagyobb hülyeség előbb bejelenteni egy oldal létrehozását, mielőtt lefoglaljuk a domaint.”

Kósa elmondta, hogy szeretne egy Mi a hülyeség? címet viselő internetes felületet létrehozni.Az első bejegyzés ez...

Posted by Juhász Péter on Tuesday, November 3, 2015

Ehhez hasonló eset nemrég a Google-lel is megtörtént: a google.com-ot 3 ezer forintért vette meg valaki, az oldal egyetlen percig volt az övé, addig viszont mindenhez hozzáfért rajta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gulyás Gergely elmagyarázta, miért rendelt kevesebb Moderna-vakcinát a kormány

Gulyás Gergely elmagyarázta, miért rendelt kevesebb Moderna-vakcinát a kormány

Gyurcsány: Ez ennek a kormánynak a Waterlooja

Gyurcsány: Ez ennek a kormánynak a Waterlooja

Vidnyánszky is tagja volt a bizottságnak, amely Vidnyánszky színészét javasolta igazgatónak

Vidnyánszky is tagja volt a bizottságnak, amely Vidnyánszky színészét javasolta igazgatónak