szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hétvége óta nagyon lassú, sokszor pedig elérhetetlen a Magyar Telekom weboldala. Ennek egyik következménye, hogy sokan a számlájukat sem tudják a jól megszokott módon online befizetni. Nehezen bírja a terhelést a telefonos ügyfélszolgálat is.

Online ügyintéző felületünk fejlesztése sajnos tovább tart az eredetileg tervezettnél – ez az üzenet fogadja a telekomosokat, amikor megpróbálnak belépni a szolgáltató oldalának ügyfélszolgálati felületére. Már amikor egyáltalán betölt az oldal, a felhasználók jelzései alapján ugyanis időnként a teljes telekom.hu elérhetetlen.

A szolgáltatóhoz óránként több panasz is érkezik csak a facebookos felületre, ma reggel óta gyakorlatilag 5-10 percenként panaszkodnak itt az egyre türelmetlenebb ügyfelek. Többen azt írják, hogy a Telekom telefonos ügyfélszolgálata sincs a helyzet magaslatán – a néhányak által emlegetett 50 percnél is hosszabb várakozási idő alighanem összefügg az intenzív panaszáradattal.

Egy a sokféle hibaüzenet közül
©

A honlap elérhetetlensége miatt nem működik például az online számlabefizetés. De akinek nagy nehezen sikerül elérni a funkciót, az sem feltétlen jár jól: olyan is van, aki arról számolt be, hogy "többórás sikertelen számlafizetés után sikerült 2x is levonni a telefonszámlám díját".

A Facebookon általában kifejezetten aktív Telekom ezúttal meglehetősen lassan reagál a közösségi csatorna nyilvános felületén érkező panaszokra. Weboldalukon az ügyfelek türelmét kérik.

Ha kíváncsi a fejleményekre, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt az első Volvo, amit már csak online fognak árulni

Itt az első Volvo, amit már csak online fognak árulni

Novák: Függetlenként folytatják a munkát a Fidesz EP-képviselői

Novák: Függetlenként folytatják a munkát a Fidesz EP-képviselői

Megroggyant a forint, de kell emiatt aggódni?

Megroggyant a forint, de kell emiatt aggódni?