szerző:
hvg.hu

Pár másodperc alatt ön is kipróbálhatja magát a kis játékban, amely a reakcióideje alapján megpróbálja kitalálni életkorát. Azaz megmutatja, hogy nagy átlagban hány éves emberek reagálnak olyan gyorsan/lassan, mint ön.

A JustPark gyorstesztjének készítői kétezer embert kértek meg arra, hogy játsszanak a játékkal, és mérték a reakcióidejüket. Az eredményeket összekötötték az életkorral, ezt felhasználva működik az autós videojátékot idéző próbájuk.

©

Az itt elérhető oldalon kattintson a mozgó nyílra, majd nyomja meg a zöld start gombot. Amikor pedig meglátja a piros figyelmeztető jelet, azonnal kattintson. Fontos a gyorsaság, az oldal ugyanis azt figyeli, hogy a figyelmeztetés megjelenése után mennyi idő múlva reagál. Az szájt készítői az időbéli eredmény mellett azt is megmutatjak, hogy mennyi éves ember reakcióidejének felel meg a teljesítmény.

Ha máskor is tudni szeretne ilyen érdekes gyorspróbákról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!