szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezt a nem mindennapi és ingyenes puzzle játékot alig lehet letenni, hiszen amennyire egyszerű a játékmenete, annyira magával ragadó.

Sokszor a legegyszerűbb ötletek a legjobbak, ez a mobilos játékokra különösen igaz. Ilyen például a 1010! Puzzle is, amely Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető.

A játék indítása után egy 10x10 kockából álló négyzet jelenik meg előttünk, ez a játéktér. Hármas adagokban érkeznek különféle alakzatok különböző számú kockákból, ezeket kell itt elhelyezni.

©

Az ujjunkkal meg kell érinteni és odahúzni, ahol szabad hely van. Nem mindegy persze melyik szabad helyre, hiszen akkor kapunk pontot, ha egy-egy sorban vagy oszlopban mind a tíz helyen van egy színes kocka. Ha ez megtörténik, akkor az a rész eltűnik, így máris több helyünk lesz elhelyezni az újabb alakzatokat.

A cél minél több pontot gyűjteni, a játék pedig akkor ér véget, ha a megadott alakzatokat már nem tudjuk hova elhelyezni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
12,7 millió forinttól indul itthon az új Skoda Octavia RS

12,7 millió forinttól indul itthon az új Skoda Octavia RS

A kormány ad még 800 millió forintot a pécsi fociakadémiára

A kormány ad még 800 millió forintot a pécsi fociakadémiára

A járvány különös fénytörést ad a „forradalom szálláscsinálójának” tartott darabnak

A járvány különös fénytörést ad a „forradalom szálláscsinálójának” tartott darabnak