szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha olyan Facebook-üzenőfalat szeretnénk, amilyen csak nekünk van, akkor próbáljuk ki az alábbi Chrome-bővítményt.

A Facebook persze egyedi, mármint abban az értelemben, hogy mivel mindenkinek más ismerősei vannak, másféle képek, üzenetek jelennek meg, másmilyenek az ajánlott oldalak, stb. Azonban egyfajta egységesség is van a különböző Facebook-üzenőfalakban, amire elsősorban a kissé unalmas kék háttér nyomja rá a bélyegét.

Ha szeretnénk egyedi Facebook-oldalt, akkor változtassunk ezen a háttéren, és remek eszköz erre a Custom Facebook Background nevű Chrome-bővítmény.

©

A bővítmény letöltése után az ikonja akkor fog feltűnni az URL-beviteli mezőben, ha megnyitjuk a Facebookot – ahol már egy megváltozott háttérkép fogad, azonban ezt nem feltétlenül kell elfogadnunk. Ha a már említett ikonra kattintunk, a beállító oldalra kerülünk, ahol például meghatározhatjuk, mennyire legyenek átlátszók a hagyományos Facebook-elemek, -dobozok.

Választhatunk háttérképet az oldalról is, de tetszés szerint beállíthatjuk háttérnek bármelyik saját, jól sikerült fényképünket.

Ha az oldal mellett a Facebook Messengert is aktívan használja, íme 7 tipp, amit hasznos fog találni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már 100 milliárd dolláros vagyona van Mark Zuckerbergnek

Már 100 milliárd dolláros vagyona van Mark Zuckerbergnek

Orbán Győző cégének még sose volt ilyen jó éve

Orbán Győző cégének még sose volt ilyen jó éve

Bekerül az alapcsomagba a Pesti TV

Bekerül az alapcsomagba a Pesti TV