Balogh Csaba
Balogh Csaba
Tetszett a cikk?

Ha március lenne, biztosak lennénk benne, hogy egy véletlenül idő előtt közzétett áprilisi tréfáról van szó.

Praktikus szempontból jól sikerült az iPhone 6 és 6s modellekre kiadott Smart Battery Case: az Apple ígérete szerint 25 órára (nem 25 órával!) növelhető vele a telefonok egyébként 17 órás beszélgetési ideje, és persze arányosan ugyanígy a készenléti és a böngészéssel töltöt idő is. Szintén hasznos, hogy a Smart Battery Case használatakor az intelligens állapotjelző megjeleníti az akkumulátor állapotát az iPhone zárolt kijelzőjén és az Értesítési központban. És az is remek, hogy a toknak mikroszálas bélése van, ami védi a telefont.

Az okostok tervezése során azonban valaki beólálkodhatott Jony Ive irodájába, szinte hihetetlen ugyanis, hogy a dizájnra olyannyira odafigyelő Apple ilyen tokot dob piacra. Márpedig tényleg kiadta, a szénszürke és fehér színekben megjelent Quasimodo 36 ezer forintért került be a Apple online boltjába. Sajnos így néz ki.

©
©

De ne legyünk örök elégedetlenek, éppen nézhetne ki így is. Ennél tényleg szebb.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az LG-nek is köszönhetjük, ha lesz olcsó összehajtható iPhone

Az LG-nek is köszönhetjük, ha lesz olcsó összehajtható iPhone

A börtönben elhunyt Peter Gotti egykori New York-i maffiafőnök

A börtönben elhunyt Peter Gotti egykori New York-i maffiafőnök

Feljelenti Rogán apósát az OLAF-nál a Momentum

Feljelenti Rogán apósát az OLAF-nál a Momentum