szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tesztelésre hívja a Microsoft a Windows Insider program néhány résztvevőjét, és ha a visszajelzések pozitívak lesznek, egy érdekes billentyűzettel gazdagodhatnak az iOS-es, sőt később az androidos telefonok is.

A Microsoft különleges Word Flow billentyűzetét (amely még a leggyorsabban gépelés Guinness-rekordját is sokáig tartotta, de azóta már a Fleksy nevű billentyűzet elvette tőle ezt a dicsőséget) eddig csak windowsos eszközökön, illetve a cég okosóráján, a Microsoft Banden lehetett elérni.

Ez a billentyűzet lehetővé teszi, hogy a megszokott gépelési módon kívül ujjkövetéssel is lehessen gépelni, azaz csak el kell kezdeni összekötni a billentyűzeten a kívánt szó betűit, és a szó máris megjelenik a képernyőn.

©

A Microsoft, adta hírül a Windows Central, emailben értesítette a Windows Insider program jó néhány résztvevőjét, hogy amennyiben legalább iPhone 5s telefonja van, akkor részt vehet az iOS-es Word Flow (béta)tesztelésében, és várják a visszajelzéseit.

A redmondiak egyelőre az iOS-ben gondolkodnak, de hamarosan az androidos változat is elkészülhet. Az sem kizárt, hogy olyan fejlesztéseket is kap a billentyűzet, amely a Force Touch lehetőségeit is kihasználja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Trónok harca óriásfarkasai csupán távoli rokonai a mai farkasoknak

A Trónok harca óriásfarkasai csupán távoli rokonai a mai farkasoknak

Idén még több Mac gépet fogunk venni, mint tavaly – szól az előrejelzés

Idén még több Mac gépet fogunk venni, mint tavaly – szól az előrejelzés

A Fidesz egy stadion árát adja a fiatal dolgozóknak a választás előtt

A Fidesz egy stadion árát adja a fiatal dolgozóknak a választás előtt