szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Országszerte több településről is szolgáltatáskiesést jeleznek az Invitel előfizetői.

Mind az internetszolgáltatás, mint az a hiba bejelentésére szolgáló 1445-ös szám elérhetetlen, erről panaszkodnak sokan a szolgáltató Facebook-oldalára érkező panaszokban, és más közösségi felületen is.

Az előfzetők jelzése alapján a hiba hétfő délután fél 3 óta állt fenn. A problémát az ország több pontjáról is jelezték, gondok voltak többek között Aszódon, Kiskőrösön, Nagymaroson, Orosházán, Sződligeten, Vácon, Veresegyházán és Verőcén is.

Az Invitel szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye a szakemberek az üzemzavar kiváltó okát jelentő berendezések működését kora estére stabilizálták. Ennek eredményeként a meghibásodással érintett területeken a szolgáltatások este 18.00 órától részlegesen, majd röviddel ezt követően teljes mértékben ismét elérhetővé váltak. A szolgáltató elnézést kér ügyfeleitől.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!