szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Google Drive-ban egy bizonyos fájlmennyiség után igazi kihívást jelenthet megtalálni egy fájlt vagy mappát. A Google éppen ezért három olyan apró újítást is készített a Drive-hoz, ami kényelmesebbé teszi a szolgáltatást.

Ha a fájlok között böngészünk, és olyan elemen állunk, ami már fent van a Drive-ban, az Eszköztárban megjelenik az Áthelyezés gomb, ha pedig olyat találunk, ami még nincs fent, az Eszköztárban a Hozzáadás a Saját meghajtóhoz gomb tűnik elő.

Hasonlóan az előző példához, ha egy fájl előnézeti módban látunk, és még nem töltöttük fel, az Eszköztárban megjelenik a Hozzáadás a Saját meghajtóhoz gomb.

A harmadik változás a keresést érinti: a keresési eredményekben megjelenő fájlokat is egyszerűen húzhatjuk át a megfelelő mappába.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!