szerző:
Papós Tamás
Tetszett a cikk?

Egy népszerű zenemegosztóhoz készült egy remek PC-s program, amellyel úgy hallgathatunk slágereket, mint a Spotify-on.

A SoundCloud a Spotify és a YouTube mellett egy remek és szintén ingyenes lehetőség arra, hogy jó zenéket hallgassunk, feliratkozzunk előadókra, lájkoljunk számokat és lejátszási listákat hozzunk létre, mindezt reklámok nélkül. Ehhez a szolgáltatáshoz készült most egy nem hivatalos, de kifejezetten jól sikerült PC-s változat, a SoundNode.

©

Windows, OS X és Linux operációs rendszerű számítógépekre erről az oldalról tölthető le a program. Ezzel egy olyan felületet kapunk a zenék hallgatásához, amelyet a SoundCloud és a Spotify ötvözeteként lehetne legjobban leírni. A kínálatot előbbi adja, míg utóbbihoz hasonlít jobban a felülete.

A képernyő nagy részén a zenei választék, bal oldalt pedig a fontosabb menüpontok érhetők el: a Top 50-es slágerlista, kedvenc csatornáink által feltöltött tartalmak (Stream), a lájkolt dalok (Likes) és a lejátszási listáink (Playlist). A felső sávban természetesen van egy kereső is, és persze itt is lehet lájkolni, megosztani és lejátszási listákhoz adni a slágereket.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Közel-Kelet Metternichje, aki kézbe vette a térség sorsát: ő Abu-Dhabi trónörököse

A Közel-Kelet Metternichje, aki kézbe vette a térség sorsát: ő Abu-Dhabi trónörököse

Három iPhone támogatása is megszűnhet jövőre

Három iPhone támogatása is megszűnhet jövőre

Elkezdték felújítani az utat, előkerült 400 sír

Elkezdték felújítani az utat, előkerült 400 sír