szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyre biztosabbnak, konkrétabbnak tűnik, és egyre közelebb van és iPhone 5se (és vele az iPad Air 3) megjelenése.

A forrást ugyan nem nevezte meg, de az Independent már tudni véli az új, 4”es iPhone bejelentésének és megjelenésének pontos időpontját. Ezek szerint az újdonságot (az új iPaddel egyetemben) március 15-én, egy Apple-rendezvényen fogják bejelenteni, és mindössze három nappal ezután, március 18-án már meg is jelenik. Ezzel az Apple szakít a hagyományaival, ilyen gyorsan (és előrendelés nélkül) eddig még nem lehetett hozzáférni az újdonságaihoz.

Az iPhone 5se az iPhone 5s-re fog hasonlítani, de a belső szerveit felturbózzák, sok minden kerül bele az iPhone 6s-ből, beleértve a gyorsabb processzort és a jobb kamerát. Színeit is ettől a nagyobb készüléktől kölcsönzi: rózsaaranyban, űrszürkében és ezüstben árulják majd.

©

Az Apple most az új, kisebb kijelzőjű telefonban véli megtalálni az utat azokhoz a felhasználókhoz, akik nem rajonganak a phabletekért, de azért a zsebükben szeretnék tudni a legkorszerűbb technológiát. A sikerre pedig szükség is van, lévén, hogy 2015 utolsó negyedévében az Apple bevételeinek 62,54 százalékát adták az iPhone-ok.

Abban is bízhat az Apple, hogy a felhasználók szeretik a 4”-es méretet. Jelenleg az iPhone-tulajdonosok mintegy 37 százaléka használ ilyen kijelzőjű telefont, így számukra is jó alternatíva lehet egy modernebb technológiára váltani az iPhone 5se-vel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán: Hamarosan olthatják a 60 év feletti krónikus betegeket, szja-mentességet kapnak a 25 év alattiak

Orbán: Hamarosan olthatják a 60 év feletti krónikus betegeket, szja-mentességet kapnak a 25 év alattiak

Egy országban vagy városban is megrendezhetnék a foci-Eb-t?

Egy országban vagy városban is megrendezhetnék a foci-Eb-t?

Győzelemmel nyitott a magyar válogatott a kézilabda-vébén

Győzelemmel nyitott a magyar válogatott a kézilabda-vébén