szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Látványos és szórakoztató honlapot állítottak össze a hiphop zene rajongóinak, itt ugyanis a műfaj klasszikusainak bakelit lemezeit egyesítik a YouTube-videókkal.

A 90-es évek hiphop zenéje sok megunhatatlan klasszikust adott a műfajnak, a Digging Into Hip Hop oldal pedig ezeket a slágereket gyűjtötte egy csokorba. Nem akárhogy: a bakelitek és a YouTube-videók egyvelegével.

©

Több mint 80 album bakelit lemezének borítója jelenik meg egy dobozban, majd bármelyiknél kattintunk a "Show" feliratra és választjuk a "Listen" opciót, a jobb oldalon az adott album számai elindulnak, méghozzá YouTube-videókkal. A "Next" és "Prev" lehetőségekkel lehet böngészni a lemezgyűjteményben.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szlávik szerint az iskolák biztonsággal megnyithatók, de azt senki sem tudja, mi lesz a következő hetekben

Szlávik szerint az iskolák biztonsággal megnyithatók, de azt senki sem tudja, mi lesz a következő hetekben

Jön a vírusos időkre kitalált Rubik-kocka

Jön a vírusos időkre kitalált Rubik-kocka

A magyarok Golfja – teszten az új Skoda Octavia

A magyarok Golfja – teszten az új Skoda Octavia