szerző:
hvg.hu

Akár egy látványos facebookos profilkép is készíthető ezen az oldalon. Használata gyerekjáték, nem kell hozzá rajztudás és van egy különlegessége is.

Művészi tehetség nélkül is bárki tud igen érdekes rajzokat készíteni, ehhez csak a Linify oldalt kell megnyitni. Itt ugyanis feltöltött fotókból lehet percek alatt rajzokat kérni, amelyek különlegessége az, hogy csak egyenes vonalakat használ fel az elkészítéshez.

©

A honlapra kattintva a jobb oldali részben vagy egy linket kell megadni a képhez, vagy az "Import Image" feliratra kattintva feltölteni a fotót. Alatta a színvilág alap beállításait adhatjuk meg, a "Grayscale" felirattal például fekete-fehér kép rendelhető.

Az alap beállítással egész gyors, maximum 1 perces a rajz készítése, de a számok növelésével a vonalak számát, vastagságát és pontosságát is lehet növelni, ezzel együtt pedig az elkészítési időt is. Ezután a "Draw" opcióra klikkelve elkészül a rajz, amelyet aztán letölthetünk és megoszthatunk.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!