szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ez az ingyenes alkalmazás stílusosan hozza vissza a gyerekkori élményeket, az alapvetően felnőtteknek készült színező alkalmazás ettől persze még a kicsiknek is remek szórakozás lehet.

Igényes képek, sok szín és egyszerű használat - e három feltétel teljesülése bőven elég ahhoz, hogy kapjunk egy remek színezőkönyvet digitális formában. Ezt kínálja például az Androidra, iPhone-ra és iPadre ingyen letölthető Recolor alkalmazás. Bár a rajzok többségéért fizetni kell, de még így bőven akadnak olyan ingyenes színezők, amelyek nagyon jók, ráadásul minden nap kínál egy újabb ingyenes példányt az app.

Belépés után több mint 20 kategória között válogathatunk, 7 napig pedig ingyen felhasználhatjuk az összeset. Utána havi 8 vagy 40 dollárért lehet korlátlan hozzáférést kapni, de ezek után is vannak ingyenes színezési lehetőséget: a Dailies rovat első képe mindig ilyen, illetve a Free kategóriában az összes.

©

Ha valamelyiket kiválasztottuk, csak rá kell kattintani, betöltődik és kezdődhet a színezés. Az ujjainkkal zoomolni kell a képen, hogy minden apró résznek más színt tudjunk adni. Csak meg kell érinteni az adott üres részt és azzal a színnel tölti ki az app, amelyet előtte kiválasztottunk.

A képernyő alján van egy alap színpaletta, de jobbra és balra húzva őket újabb paletták jelennek meg, van miből válogatni. Ha kész vagyunk a színezéssel, a jobb felső sarokban a pipa feliratot kell megérintenünk, majd megjelennek a megosztási és mentési lehetőségek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megjelent a rendelet: lesznek azért szóbelik is az idei érettségin

Megjelent a rendelet: lesznek azért szóbelik is az idei érettségin

Iván Kristóf: A járványmatematikai modell azt mutatja, hogy a vírus terjedése tetőzött

Iván Kristóf: A járványmatematikai modell azt mutatja, hogy a vírus terjedése tetőzött

A sáskajárástól a sáskafogyasztásig - A Biblia ételei könyvajánló

A sáskajárástól a sáskafogyasztásig - A Biblia ételei könyvajánló