szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem a netkapcsolatával van gond, ha mostanában egy kicsit furcsán viselkedik a Facebookja.

Legutóbb múlt csütörtökön akadt meg komolyabban a Facebook, és bár a hibát elvileg akkor elhárították, az oldal betöltődik, de saját tapasztalataink és az olvasóktól érkező jelzések alapján a helyzet finoman szólva sem optimális.

Napok óta gond van például az üzenetek lekezelésével. Bizonyos üzenetek nem jelennek meg azonnal a címzettnél, néha valamelyik pedig csak a telefonos Messenger alkalmazásban csipog be, a facebook.com-ot használva nem látszik. Olyan is van, hogy hiába olvasunk el egy üzenetet, a Facebook újra és újra bedobja olvasatlanként.

Hasonló probléma van – és szintén napok óta – a különféle értesítésekkel is. Egy-egy új notifikáció (pl. új hozzászólás, lájkolás stb.) érkezésekor a telefonos Facebook alkalmazás egy helyet 8-9 új értesítést jelez, az appot megnyitva viszont kiderül, hogy csak egy új elemünk van.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!