szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha szeretnénk, hogy megkapjuk a leveleinket, néha nem árt ránézni, hogy aktuális-e még az az e-mail cím, amit valamikor, talán több éve beállítottunk a Facebookon. Mutatjuk, mit hol kell nézni.

Sokan amolyan telefonkönyvként használják a Facebookot, ahol az ismerősök vagy éppen az elérni kívánt ismeretlenek e-mail címe is megtalálható. De azok is sokan vannak, akik egyszer megadják az elérhetőségüket, aztán évekig rá sem néznek, miközben már régen más címen elérhetők. Éppen ezért mindenkinek érdemes ránéznie időnként a profilján megadott elérhetőségekre.

Elérhetősége csekkolásához előbb menjen saját adatlapjára, majd itt kattintson a fent található Névjegy menüre. Ezen belül az Elérhetőség és alapadatok fület kell keresni, itt pedig az E-mail mezőt. Ha a mező fölé viszi az egeret, megjelenik egy Módosítás gomb, melyre nyomva az alábbi formula lesz látható.

©

A cím(ek) mellett lévő lefele mutató kis nyilakkal egyrészt beállíthatja, hogy kik láthassák adatlapján az adott e-mail címet, másrészt pedig azt is, hogy egyáltalán melyik cím látszódjon az adatlapon: ezt az üres karikás beállítás jelzi.

©

Ha máskor is tudni szeretne facebookos tippekről-trükkökről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Olyan műkezet tervezett gyerekeknek egy afrikai cég, amely együtt nő használójával

Olyan műkezet tervezett gyerekeknek egy afrikai cég, amely együtt nő használójával

Johnny Depp fellebbezett a „feleségverős” perben, de elutasították

Johnny Depp fellebbezett a „feleségverős” perben, de elutasították

Már vagyonkezeléssel is foglalkozik a hazai randivonalak királya

Már vagyonkezeléssel is foglalkozik a hazai randivonalak királya