szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem túl jó jel, ha egy véglegesnek mondott operációs rendszert azonnal javítani kell.

Tegnap estétől már letölthető a végleges iOS 9.3.2 (a frissítésről itt olvashatnak részleteket), azonban – a korábbi hosszas tesztelések ellenére – úgy tűnik, nem lett hibátlan.

A MacRumors beszámolója szerint az új mobil operációs rendszer problémát okozott jó néhány 9,7”-es iPad Pro tulajdonosánál. A telepítés után a készülék lefagyott, és az error 56-os hibaüzenet jelent meg, az iTuneshoz való csatlakoztatásra felszólítva. Azonban, mint a panaszokból kiderült, ez nem oldotta meg a problémát. A hiba ugyan nem mindenkinél jelent meg, de a közösségi oldalakon elég nagyszámú a panasz ahhoz, hogy az Apple érdemben is foglalkozzon a kérdéssel.

©

Az error 56 jelzés, az Apple kapcsolódó dokumentuma alapján, hardveres problémára utal. A cég azt javasolja, hogy a felhasználó telepítse az iTunes legújabb verzióját, ellenőrizze a harmadik féltől származó biztonsági szoftvereket, illetve az USB kábeleket, győződjön meg arról, hogy a tablet és a hálózat megbízható-e (bármit is jelentsen ez), és próbálkozzon kétszer a visszaállítással. Ha pedig ezután is megjelenik a hiba, vegye fel a kapcsolatot az Apple-lel.

Feltehetően az érintett felhasználók számától függ, milyen gyorsan reagál (frissít) az Apple, különös tekintettel arra, hogy a szóban forgó iPad Pro-tulajdonosok addig nem tudják használni készüléküket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az USA hivatalosan is kilépett a Nyitott Égbolt fegyverkorlátozási egyezményből

Az USA hivatalosan is kilépett a Nyitott Égbolt fegyverkorlátozási egyezményből

Öt éven belül 10 000 műholdat lőne fel Kína

Öt éven belül 10 000 műholdat lőne fel Kína

Az Európai Bíróság előtt a Stop Soros

Az Európai Bíróság előtt a Stop Soros