szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A gyári kamera nem mindig a legkönnyebben kezelhető felület fotók és videók készítésére, ezért vannak olyan alkalmazások, amelyek az egyszerű használatra törekszenek. Például ez az ingyenes app.

A nyári emlékek megörökítésekor nem biztos, hogy egy gyári és/vagy nem éppen egyszerű kamera alkalmazást érdemes megnyitni. Ilyen esetekben csak gyorsan szeretnénk egy appot, amelyben a legfontosabb funkciók kézre esnek. Erre tökéletes például az Androidra ingyenes Footej Camera, amely nincs túlbonyolítva, és pont ezért jó.

©

A jobb alsó sarokban – ahol a többség számára a legkönnyebb a gyors irányítás – 3 ponttal jelzi a beállítási lehetőségeket, ha valamit gyorsan alakítani akarunk a fotón vagy videón. Itt máris megjelennek az ikonok – csak a legfontosabbak –, amelyeknek nincsenek további menüpontjai, csak meg kell érinteni őket, hogy változzon az adott funkció, például a vaku vagy az időzítés beállítása.

A Footej Camera minden másban ugyanolyan, mint sok más fotó- és videókészítő app, de ez a kézreálló és könnyen kezelhető menü sokak számára lehet szimpatikus megoldás.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!