szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A lehető legegyszerűbben ezen az oldalon készíthet saját baráti társaságának egy külön felületet, ahol ismerősök egymással versenyezve tippelhetnek a labdarúgó-Európa-bajnokság eredményeire.

A nagy futballtornák idején sokan szoktak munkahelyükön vagy baráti körükben saját tippversenyt indítani, a ma este kezdődő Európa-bajnoksághoz ezt az ebjatek.hu oldalon lehet a legegyszerűbben megtenni.

Az oldalra lépés után a "Csatlakozom" feliratra kell kattintani, majd egy gyors facebookos vagy emailes regisztráció után két lehetőségünk van: már létező társasághoz csatlakozunk vagy saját csoportot indítunk. A már elkészült csoportok között egyébként ott van a TrollFoci közössége is, itt például már több mint 300 emberrel lehet versenyezni a tippekkel.

©

Saját csoport létrehozásánál csak meg kell adni a csoport nevét és rövid leírását, majd az ismerősök meghívása funkciót választani. Itt kapunk linket és facebookos megosztási lehetőségeket, hogy ismerőseinknek szóljunk: itt tegyék meg tippjeiket.

A játék menete egyszerű: minden meccsnél a konkrét eredményre kell tippelni, a tippet pedig akárhányszor lehet változtatni a kezdő sípszóig. A mérkőzés kezdetével lezárul a tippelési lehetőség és ekkor megjelenik az oldalon, hogy a csoport többi tagja mire tippelt. Három ponttal gazdagodik aki a pontos eredményt eltalálja, és egy pontot kapnak azok akik csak a meccs végkimenetelét (1, 2, X) találják el.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!