szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy nagyon egyszerű és ötletes oldalra hívjuk fel a figyelmet, amely segíthet a napi teendők súlyozásában és elvégzésében.

Reggelente nem is tudja, hol kezdje a munkát? Először is, el kell dönteni mi és mennyire fontos és azokat elvégezni. Ebben pedig ötletes segítséget nyújt a Weightley. Az oldalra kattintva az üres vonalra be kell írni a teendőket, de nem akárhogy. Mellette ki kell tölteni, hogy ha a napi vagy egy egy adott időszak (például reggeltől ebédszünetig) teendői közül a fontosabbak összesen 100 százalékot tesznek ki, akkor melyik mennyit vesz el ebből.

©

5 százalékonként állítható be az érték és ha elértük a 100 százalékot, akkor több teendő nem írható be. Csak el kell kezdeni dolgozni, és még arra sem kell figyelni, hogy egyesével kihúzzuk őket, ha végeztünk valamelyikkel. Bőven elég, ha 100 százalékos teljesítményünk után a frissítés ikonra kattintva, egy mozdulattal mindet késznek jelöljük. Aztán jöhet is a megérdemelt ebédszünet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A költészet napján súlyos verset kapott Orbán utcája

A költészet napján súlyos verset kapott Orbán utcája

Elhunyt a tévétornából jól ismert Bérczi István tornász

Elhunyt a tévétornából jól ismert Bérczi István tornász

Így lejtett kis híján haláltáncot Ferenc autója egy rámenős előzés során - videó

Így lejtett kis híján haláltáncot Ferenc autója egy rámenős előzés során - videó