szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ahogy közeledik szeptember, azaz az iPhone 7 bemutatása, úgy sűrűsödnek a kiszivárogtatások. A legutóbbi a várható árakról szól.

Egyre többet vélhetünk tudni a hamarosan megjelenő Apple-zászlóshajó(k)ról. Például, hogy az iPhone 7 Plusban duplakamera van, vagy hogy várhatóan mégsem távolítja el az Apple az audiocsatlakozót, illetve alapból 32 GB lesz a natív tárhely.

A Panarmenian – a kínai Weibóra hivatkozva – most a várható árakról osztott meg információkat, és bár ne vegyünk mérget ezekre, kiindulásnak azért jók lehetnek azzal kapcsolatban, mire is számítsunk. Ezek szerint az iPhone 7 alapmodell átszámított ára körülbelül 800 dollár lehet, a legdrágább, 256 GB-os verzióért 1100 dollárt kell fizetni. A Plus verzió 900 dollártól indul, és 1200-ig jut el, míg az iPhone 7 Próért alapból 1100 dollárt kell fizetni, de aki sok tárhelyet akar, annak 1350 dollárnak megfelelő összeget kell leperkálnia. Az árképzés érdekessége, derül ki a Panarmenian táblázatából, hogy az iPhone 7 topmodell olcsóbb lehet a legdrágább iPhone 6s Plusnál.

Szakértők egyébként azt valószínűsítik, hogy az 5,7 vagy 5,8 inches iPhone 7 Pro csak 2017-ben fog megjelenni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szegeden kitaláltak valamit a szén-dioxid hasznosítására

Szegeden kitaláltak valamit a szén-dioxid hasznosítására

Ma is használható a több mint 2000 éves napóra, ami az ókori Rómából maradt ránk

Ma is használható a több mint 2000 éves napóra, ami az ókori Rómából maradt ránk

Marabu Féknyúz: Gyorsan érnek a mai gyerekek

Marabu Féknyúz: Gyorsan érnek a mai gyerekek