szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A japánok szeretik az extrém dolgokat, és ez néha az általuk gyártott termékeken is meglátszik. Például ezen a bőrönd-irodán is.

Van már olyan bőrönd, ami egy riasztó, mérleg és telefontöltő is egyszerre. De egy japán megoldás még ezen is túltesz: a Bibi Lab által készített Nomad Suitcase nevű bőrönd egy hordozható iroda is egyben.

©

A készítők elsősorban azoknak az üzletembereknek szánják, akik sokat vannak üzleti úton. A 600 x 470 milliméteres asztallap szinte bárhol használható, emellé pedig még egy széket is kapnak a vásárlók. A bőrönd súlya valamivel több mint 7 kg, a két rekesze pedig 23 és 48 literes. A széket maximum 80 kilós embernek készítették, az asztalra pedig legfeljebb 10 kilónyi felszerelést pakolhatunk.

©

Bár a bőrönd praktikusnak mindenképp praktikus, az ára miatt talán kevésbé vonzó: a 323 dolláros (kb. 92 ezer forint) elsőre is soknak tűnhet, de ha ehhez még hozzávesszük a szállítási árat, valószínűleg jóval kevesebben adnának ki 472 dollárt (kb. 135 ezer forint) érte.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csak akkor környezettudatos a magyar, ha spórol is vele

Csak akkor környezettudatos a magyar, ha spórol is vele

Máris reagált Gulyás Gergely kijelentésére az SZFE diákja

Máris reagált Gulyás Gergely kijelentésére az SZFE diákja

Újabb értékes Balaton-parti ingatlant ad el a Bahart

Újabb értékes Balaton-parti ingatlant ad el a Bahart