szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az igazi YouTube-sztárokká avanzsált magyar fiúk folytatják „henteskedésüket”, legutóbb egy iPhone 6s-t operáltak iPhone 7-essé.

Éles szerszámok, festékszóró kerül elő, és a PeripateticPandas név mögé bújt magyar fiúk nekilátnak a lehetetlennek: iPhone 7-et varázsolnak egy iPhone 6s-ből. Persze felhasználták az eddigi kiszivárogtatásokat, többek között azt, hogy duplakamerája lesz az iPhone 7-nek, áthelyezik az antennacsíkokat, illetve hogy mélykék színben is érkezhet az új készülék.

A videó – az eddigiekhez hasonlóan – magas színvonalú, nem véletlen, hogy már jó pár külföldi weboldal is átvette. Ennek ellenére senkit sem bíztatnánk arra, hogy csinálja utánuk a „műtétet”.

Aki kíváncsi, hogy kik is ezek a fiúk, azoknak figyelmébe ajánljuk az Appleblog egy korábbi interjúját.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Élen jár energiapazarlásban a magyar lakosság

Élen jár energiapazarlásban a magyar lakosság

Dobrev Klára koronavírusos

Dobrev Klára koronavírusos

„Ha a kerékpárszervizek bezárnának, abból botrány lenne”

„Ha a kerékpárszervizek bezárnának, abból botrány lenne”