szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A lehető legegyszerűbben kezelhető felületet biztosít jegyzetei elkészítéséhez ez az alkalmazás, amelynek tartalmát mindenki elől el lehet rejteni.

Ha sűrűn szokott felírni valamit a mobilján, és a jegyzeteit biztonságban is szeretné tudni, akkor az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető Buno használatát ajánljuk. Itt egy gyors regisztráció után egy kézre eső felület fogadja: csak lefelé kell húznia az ujját a képernyőn, ha új jegyzetet szeretne írni.

©

A jegyzeteknek címet is adhat, illetve a kamera ikonnal fotót is beszúrhat a jegyzetbe. Ha kész van vele, akkor a mentéshez és kilépéshez csak újra lefelé kell húznia az ujját a képernyőn. A "Buckets" lehetőséggel a jegyzeteket kategorizálni is lehet.

Érdemes a bal felső sarokból elérhető menüt megnyitni, majd ott a beállítás ikonra kattintani és bekapcsolni a "Security Lock" lehetőséget. Ezzel ugyanis megadható egy 4 jegyű PIN-kód (a beállításnál kétszer kell megadni). Ezután már csak ezzel a kóddal lehet belépni az alkalmazásba, de az erre alkalmas mobiloknál az ujjlenyomatos beléptetést is kérhetjük.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!