szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Igazán ritka, hogy egy mobiljáték olyan kirobbanó sikert érjen el, mint az egyhetes Pokémon GO. Nem véletlen, hogy senki sem szeretne kimaradni ebből.

Bár még nem minden régióban érhető el a Pokémon GO (de már erre sem kell túl sokat várni), már az eddigi letöltések is rekordokat döntögetnek, időnként le is halnak a szerverek, annyira szeretne mindenki Pokémonokat keresni. Mindenki, kivéve azokat, akiknek windowsos telefonjuk van, a játék ugyanis csak androidos, illetve iOS-es változatban érhető el.

©

Azonban úgy tűnik, nem törődnek bele ebbe a helyzetbe a windowsosok, és egy petíciót tettek közzé a Change.org-on, kérve a Windows 10 Mobile Pokémon GO-változatot is. A petíciót eddig már több mint 40 ezren aláírták, úgyhogy közel az 50 ezres cél elérése.

Persze egy petíció nem mindenható eszköz, csupán egy lehetőség arra, hogy egy felhasználói csoport hallassa a hangját. Egyelőre viszont még semmi jele annak, hogy a fejlesztő valóban készülne a windowsos verzióval.

Amennyiben érdeklik a Pokémon GO-val kapcsolatos értesülések, kattintson erre a linkre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Műemléki felújításokat díjaztak

Műemléki felújításokat díjaztak

Dobozok hullottak le egy román kisbuszról az M1-es-en – videó

Dobozok hullottak le egy román kisbuszról az M1-es-en – videó

Ritka luxusautót kaptak el a határon

Ritka luxusautót kaptak el a határon