szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A fejlesztők nem titkolják: a világ legnépszerűbb jegyzetelő alkalmazása, az Evernote riválisa akar lenni ez az app. Az ízléses dizájn és egyszerű használat miatt minket meg is győzött.

Szép felület, egyszerű használat, csak a legfontosabb funkciókkal – röviden így lehet leírni az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető Notebook jegyzetelő alkalmazást. Ezekben a pontokban le is körözi a témában a világ legnépszerűbb szolgáltatásának számító Evernote-ot, ezt egy összehasonlító oldalon ki is emelik a fejlesztők, érdemes megnézni.

©

Az e-mail-címünk mellett Facebook- és Google-fiókunkkal is gyorsan regisztrálhatunk a felhőben mindent elmentő és a tárhely szempontjából is ingyenes és korlátlan szolgáltatásra, amely innentől nagyon egyszerű. Jegyzeteket hozhatunk létre, amelyeknek a nevét és sok szép borító közül a külsejét is kiválaszthatjuk. A jegyzetekbe lépve pedig négy dolgot tudunk tenni az alul megjelenő ikonokkal: szöveget írhatunk, valamint hangfelvételt, fotót és tennivalólistát illeszthetünk be.

A kezelőfelület pedig nem csak szép, de nagyon kézre eső is, az alábbi videóban is kiemelik, hogy milyen egyszerű mozdulatokkal lehet több feljegyzést egy jegyzetbe pakolni. A jegyzeten és a beállítások menün belül pedig személyre szabhatók a háttér színei.

Egyetlen hibája van: egyelőre számítógépeken nem kezelhetők és nézhetők meg a jegyzetek, de a fejlesztők dolgoznak az asztali verzión is. Akinek viszont fontos, hogy bármilyen eszközön el tudja érni a mobilos jegyzeteit, ajánljuk a Google Keep androidos és iPhone-os változatát.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!