szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hirtelen kell mértékegységek között váltania? Szeretné tudni, mennyit ér egy dollár? Nem jön zavarba, ha ott van a telefonján az alábbi, rövid időre ingyenessé tett app.

Kis időre ingyenessé tették az YConvert PRO nevű iOS-es appot, úgyhogy ha iPhone-ja, iPadje van, érdemes gyorsan letölteni, hiszen így mindig kéznél lehet egy sokoldalú mértékegységváltó.

Impozáns a kategóriák listája (ezt a bal felső háromvonalas ikonra kattintva érhetjük el), így mindegy, hogy sebességről, tömegről, hosszúságról vagy energiáról van szó, csak ki kell választanunk a mértékegységet, majd balra húzni a kijelzőt, s már választhatunk is, miről mire akarunk váltani. A beállításoknál (jobbra fent, fogaskerék ikon) még azt is megadhatjuk, hogy hány tizedes pontossággal kérjük az eredményt.

©

Nem lenne teljes az app, ha nem volna benne egy kis számológép is, ez ugyan csak az alapműveletekre korlátozódik, viszont tényleg jól áttekinthető. Van valutaváltó is az appban, arra azonban felhívják a figyelmet, hogy ez nem teljesen pontos.

Valamennyi váltás valós időben történik, azaz ahogy billentyűzzük a számokat, úgy változik az eredmény. És mivel PRO változatról van szó, még a reklámok miatt sem kell bosszankodnunk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!