szerző:
Papós Tamás
Tetszett a cikk?

A takarékoskodáshoz egy kiadáskövető alkalmazás nagyon jól jön, egy ingyenes magyar megoldást ajánlunk hozzá.

Ha minden nap látja, hogy mire mennyi pénz ment el az adott hónapban, sokkal takarékosabbá is válhat. Óvatosságra intheti például egy kiadáskövető alkalmazás, amely tudatos pénzköltésre sarkallja, ha komolyan veszi a kitűzött célt, és napi rendszerességgel feljegyzi kiadásait, és azok típusát.

Szóval ha nem akar meglepődni hónap végén, hogy mire ment el a pénz, érdemes az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyenes Koin alkalmazást letöltenie, de a magyar szolgáltatás weboldala is tökéletes erre, ahol Google- és Facebook-fiókkal, valamint e-mail-címmel is lehet regisztrálni.

©

Ezek után középen a “+” jelre kattintva mindig feljegyezheti az új kiadásait és bevételeit, megadva az összeget, a kategóriát (pl.: élelmiszer, bérlet, rezsi stb.), illetve címkét és fotót is adhat minden újdonsághoz.

Az “Egyenleg” menüpontnál láthatja, hogy áll a költésekkel és mennyi pénze van még, az “Áttekintő” feliratra kattintva pedig kategóriánként, százalékos arányban és konkrét összegben is átnézheti, hogy eddig mire mennyit költött. A felső sávban heti, havi és éves összegzést is kérhet.

©

Ha vannak rendszeresen ugyanolyan összegű kiadásai és bevételei, azokat a “Rendszeres” menüpontnál megadja, így azokkal később nem kell törődnie, a megadott időközönként automatikusan feljegyzi az alkalmazás. A “Történet” lehetőséggel természetesen minden előzményt időrendi sorrendben nézhet át.

Amennyiben egy modernebb alkalmazással követné a kiadásait, azt egy korábban ajánlott szolgáltatással megtekintheti, ide kattintson érte.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Két évre bezár egy belvárosi luxusszálloda

Két évre bezár egy belvárosi luxusszálloda

Doku360: Nem félek, inkább unom a halál előjátékának gondolatát

Doku360: Nem félek, inkább unom a halál előjátékának gondolatát

Letöltötte őket? Ezek lettek 2020 legjobb androidos alkalmazásai

Letöltötte őket? Ezek lettek 2020 legjobb androidos alkalmazásai