szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kedvezők az első vélemények az Apple vezeték nélküli fülhallgatójáról, de ez nem jelenti azt, hogy ne volna helyük kedvcsináló reklámoknak.

Meglehetősen nagy felháborodás kísérte az Apple „korszakváltó” újítását, azt, hogy kihagyta a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót az iPhone 7-ekből – azóta egyébként egyre több gyártó megtette ugyanezt. Cserébe, többek között, egy vezeték nélküli fülhallgatót ígért az almás cég, ám az AirPods megjelenésére vagy két hónapot várni kellett. Azután még épp az ünnepi szezonban befutott a fülhallgató, és az első vélemények – írja a BGR – igencsak pozitívak voltak.

Remek a füles hangja, és a kezdeti aggodalmak, nevezetesen, hogy könnyen kiesik a fülből, alaptalanoknak bizonyultak. Még az időzítés is jónak bizonyult végül, igen jó online értékesítési eredményeket könyvelhettek el. Persze hirdetéseknek mindig van helyük, és a tegnap fel is kerültek a YouTube-ra az Apple hivatalos reklámjai.

Három rövidebb, és egy, az előzőeket egybeolvasztó hosszabb videóval próbálnak kedvet csinálni a vezeték nélküli füleshez.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!