szerző:
hvg.hu

Nem törvényszerű, hogy egy prémiumjellemzőket felmutató telefonnak egyúttal drágának is kell lennie, jó példa erre az új ZTE-telefon.

Két különleges okostelefont is bemutatott az idei CES-en a ZTE: ott volt először a felhasználók kívánságlistája alapján készített készülék, illetve egy másik modell, a Blade családba érkező Blade V8 Pro.

Ez utóbbiba beletettek néhány olyan jellemzőt, amelyek csak a drágább készülékek sajátjai, ezzel együtt azt azért tudni kell, hogy alapjába véve egy jó középkategóriás androidos telefonról van szó. 2.5D Gorilla Glass 3-mal védett 5,5”-es kijelzője 1920 x 1080 pixel felbontású.

©

A belsejében nyolcmagos Snapdragon 625 chipkészlet dolgozik, a belső tárhely bővíthető, 32 GB. Viszont a hátoldalán duplakamerás képkészítő van, és mindkét modul 13 MP-es. Elöl van rajta ujjlenyomat-olvasó, és persze itt van a szelfikészítő is, amelyik 8 MP-es. Az akkumulátora 3140 mAh-s, ami jóval több, mint amihez az általános használatnál szükség lehet, és még a gyorstöltést is támogatja (Quick Charge 2.0). A készüléken kettős tálca is van, akár két SIM, akár egy SIM és egy microSD kártya is betehető.

A legszebb a telefon ára, az Egyesült Államokban szolgáltatófüggetlen változatban mindössze 229, 98 dollárba, azaz körülbelül 66 ezer forintba kerül.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!