szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sokszor jöhet jól, ha böngészés közben nem kell a kijelzőhöz érnünk. Épp ezt teszi lehetővé az alábbi, csak rövid ideig ingyenes app.

Aki csak egyszer is főzött úgy, hogy közben mobileszközén nézte a receptet, az igazán értékelni fogja a Hands-free Browser nevű iOS-es appot, ugyanis hozzá sem kell érni a kijelzőhöz, ha lefelé vagy felfelé görgetnénk a megjelenített oldalon. De azoknak is jól jöhet, akiknek gondot jelentenek azok a finom mozdulatok, amelyeket a kijelzőn kell(ene) tenni.

Az appot, a letöltése után, hagyományos böngészőként használhatjuk, ebbéli minőségében is gyors. Ha megtaláltuk a keresett weboldalt, egyszerűen tegyük le a telefonunkat, tabletünket az asztalra, és ha mozdítani szeretnénk a weboldalt, egyszerűen helyezzük a kezünket a kis felső „kameraablak” fölé (korábban természetesen engedélyeznünk kellett a kamera használatát), és a böngésző azonnal reagálni fog a kézmozdulatainkra.

©

A Beállításoknál meghatározhatjuk, milyen sebességgel, érzékenységgel reagáljon az app a kézmozdulatainkra. Ha pedig hajlandók vagyunk némi anyagi ráfordításra, valamennyi elképzelhető böngészési interakcióhoz rendelhetünk kézmozdulatokat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!